Kad runa iet par ēdienu, šķiet, ka mēs zinām visu par tā pagatavošanu. Taču nē, vienmēr var kaut ko uzlabot, pagatavot interesantākā veidā un iepriecināt savus mīļotos.
Piedāvājam 12 receptes, kā pagatavot ikdienā lietotos produktus citādāk, kā ierasts.
- Nomazgātā kartupelī veiciet iegriezumus un piepildiet tos ar sieru, mērci, bekonu vai ko citu, kas jums garšo. Cepiet cepeškrāsnī.
2. Desiņām veiciet spirālveida iegriezumus visā garumā. Tad cepiet uz grila. Būs ne tikai garšīgi, bet arī skaisti.
3. Maizes klaipiņā veiciet restīšu veida iegriezumus. Iegriezumos ievietojiet sieru, zaļumus un garšaugus. Cepiet cepeškrāsnī un baudiet gardo siermaizi.
4. Vafeļu pannu var izmantot ne tikai vafeļu cepšanai. Esiet radoši un pagatavojiet picu!
5. Vēl vafeļu pannā var pagatavot pankūkas.
6. Sasmalciniet šokolādes cepumus, ielieciet tos ledus formiņās un aplejiet ar pienu. Ievietojiet saldētavā un lietojiet, kad vien vēlieties atsvaidzinājumu un uzmundrinājumu.
7. Kā pareizi noklāt visu maizīti ar desu.
8. Sagrieziet kārtaino mīlklu kvadrātiņos, lieciet uz tiem šokolādes krēmu vai marmelādi. Pārlociet trīsstūrītī un cepiet cepeškrāsnī. Sanāks gards deserts.
9. Cīsiņu ripiņās saduriet spageti un uzvāriet. Rezultāts jūs pārsteigs.
10. Kā pagatavot skaistus pīrādziņus- pīnītes.
11. Pankūciņas var izcept kā ledenes uz kociņiem. Tā arī būs ērtāk tās ēst ar medu vai citām piedevām.
12. Samaliet auzu pārslas, sakuļiet kopā ar olu. Samērcējiet maisījumā maizi un izcepiet gardas maizītes.
©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ADME.RU